Kosten

  • De kosten bestaan uit het aantal contacturen, het opmaken van het ouderschapsplan en het echtscheidingsconvenant.
  • De kosten worden berekend op basis van mijn uurtarief van EUR 160 ex. BTW. In de praktijk worden deze kosten gedeeld door partijen en betaalt ieder dus 50% van de kosten. Een andere verdeling is uiteraard ook mogelijk.
  • Indien u geen mediator kunt betalen (vanwege een te laag inkomen en weinig spaargeld) kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel een toevoeging genoemd. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage welke afhankelijk is van uw inkomen. Meekel Mediation vraagt deze toevoeging kosteloos voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. De kosten voor de gehele mediation liggen in dit geval tussen € 61,- en € 121,- p.p. incl. btw. Zie ook de Raad voor Rechtsbijstand of belt u mij gerust als u hier meer over wilt weten.
  • Een bijeenkomst duurt 1,5 uur tot 2 uur. Gemiddeld genomen zijn er 3 tot 5 sessies nodig.
  • De eventuele kosten van een via mij aangebrachte derde-deskundige, zoals een advocaat of financieel adviseur worden doorberekend aan partijen. Dit gebeurt in overleg met u en de kosten hiervoor worden vooraf met u besproken. U kunt uiteraard ook van eigen adviseurs gebruik maken.
  • Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en zal ongeveer 45 minuten duren (zie voor meer informatie onder werkwijze).

Heeft u vragen of wilt u kennismaken?
Neem gerust contact op via marielle@meekelmediation.nl of 06 - 19 86 26 30