Over mij

Meekel Mediation is mr. Mariëlle Meekel
MfN registermediator | familiemediator
Gecertificeerd KIES-omgangsbegeleider

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb mijn mediation opleiding gevolgd bij The Lime Tree. Vervolgens heb ik de specialisatie opleiding Familie mediation gevolgd bij het Mediation Trainings Instituut (MTi).
Daarnaast ben ik bemiddelaar bij Stichting Beterburen. Deze organisatie is gericht op buurtbemiddeling in o.a. Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de advocatuur, werd ik mij steeds meer bewust van de kracht en voordelen van mediation. Door partijen weer met elkaar te laten praten en de onderliggende oorzaak van de kwestie op tafel te krijgen, worden veel problemen opgelost.

Mijn motivatie om echtscheidingsmediator te worden ligt bij de partners en bij de betrokken kinderen. Voor kinderen is het heel ingrijpend als hun ouders gaan scheiden. Kinderen gaan er vanuit dat hun vader en moeder gewoon bij elkaar blijven. Het is vaak niet de scheiding zelf waar kinderen het meeste last van hebben, maar het voortdurende geruzie van hun ouders tijdens en na de scheiding.

Mijn kracht is om partijen te laten inzien dat het van grote waarde is om er samen uit te komen. Voor de ouders zelf, maar ook in het belang van de gezamenlijke kinderen.

Meekel Mediation is werkzaam in de regio Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Hoofddorp, Vijfhuizen, Uithoorn, Aalsmeer, Vinkeveen en Abcoude.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Meekel Mediation:
marielle@meekelmediation.nl of 06-19 86 26 30
MfN registermediator | familiemediator


Familie Mediator
Aangesloten bij: